Histeria in Fasting Month???

Saturday, September 12, 2009 · Posted in ,


It's weird again to know that histeria happened in fasting month. Here is article from Kosmo! Online :

TEMERLOH – Dewan Serbaguna Taman Setia Jasa, Paya Pulai di sini yang sepatutnya sunyi sepi dengan sesi peperiksaan percubaan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) tiba-tiba gempar apabila lima pelajar perempuan sekolah itu meracau-racau diserang histeria.

Kejadian membabitkan para pelajar Sekolah Menengah Kebangsaan (SMK) Paya Pulai itu berlaku pada pukul 10.30 pagi sewaktu mereka menduduki peperiksaan berkenaan.

Menurut seorang guru sekolah tersebut yang enggan nama dan gambarnya disiarkan, kesemua mangsa telah dibawa ke masjid berdekatan sebelum dipulihkan.

Katanya, empat daripada mangsa dapat dipulihkan segera tetapi seorang lagi pelajar terus meracau-racau hampir sejam di perkarangan masjid.


So, what we are going to say?

One Response to “ Histeria in Fasting Month??? ”

 1. Assalamualaikum... Salam ziarah dari sahabat.. nice blog n good entry..

  Sedikit tips dan info buat teman2 bloggers.. perkara remeh yg kita kurang perasan dan tutor 4 the latest read more.. tengok jgn x tengok.. sila klik disini
  Semoga bermanfaat insyaAllah.."Sebaik-baik manusia ialah orang yang dapat memberi manfaat kepada orang lain"(Hadis riwayat Al-Qudhi).

  "SAMPAIKAN WALAU SATU AYAT"

  P/S: Sedikit perkongsian dan renungan buat sahabat dan diri sendiri dari hamba yang hina jua serba kekurangan ini... sila klik
  DISINI

  "Sesungguhnya yang paling ditakutkan daripada apa yang aku takutkan menimpa kalian adalah asy syirkul ashghar (syirik kecil). Sahabat bertanya: "Apakah dimaksudkan syirik kecil itu? Baginda menjawab: Riak." (Hadis riwayat Imam Ahmad).
  Wallahualam.

  "Demi masa. Sesungguhnya manusia dalam kerugian. Melainkan mereka yang beriman dan beramal soleh serta saling menasihati untuk kebenaran dan saling menasihati untuk kesabaran". - Surah Al-Asr:1-3.

  blog anda bagus dan bermanfaat...!!! Teruskan menulis.. Semoga sejahtera dan semoga sentiasa diberi keberkatan.. wassalam.

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Flag Counter

Free counters!