Installservers Pack

Saturday, June 16, 2012 · Posted in , ,


Here are the installserver needed to hack your Nokia Symbian S60 phones. Good luck!

by swmail:

installserver91: for E60, E61i, E62, E65, E70, N71, N73, N75, N77, N80, N91, N91, N92(Symbian 9.1)
installserver92: for E51, E90, N76, N81, N81 8GB, N82, N93, N93i, N95, N95-2, 6290, 5700, 6120, 6110, i520, i550, i400, i450, i560, G810, N78, N96, 6220(Symbian 9.2, 9.3)
installserver3250: for 3250
installserver5500: for 5500
installservere50: for E50
installservere61: for Е61 or 3250 (if first file wont work only)

by PNHT:

installserver934: for newest 9.3 and all 9.4 models

by CODeRUS:

installserverS3: for all Symbian^3 (and Symbian Anna, Symbian Belle)

Steps:

  1. Copy file to c:\sys\bin
  2. No need to apply installserver patch in RomPatcher


Download: Installservers Pack

Do Follow My Blog Okay =)

Saturday, February 5, 2011 · Posted in ,


Wah! Lama betul tak buka Blogger ni. Yela, sejak dah pakai WordPress ni, jarang-jarang sangat post kat blogspot ni. Anyway, sbenarnye ana nak minta jasa baik korang untuk folow blog WordPress ana tu mcam korang folow blog ni. Boleh kan? Hehe... X susah pun kan =P

Link : http://www.hottoblog.info/

P/S : Kalo korang nak cuba-cuba pakai WordPress boleh bace tutorial kat sini : Camne nk setup domain & Hosting :-)

EA FIFA Superstar - FB's Best Game Ever!

Friday, November 26, 2010 · Posted in


Whoaa!!! Best gile game ni. Even main kat Facebook je, ni la game yg paling best sebab character dlm game tu adalah real! Nak try main? Klik la kat SINI. Pastikan korang ade akaun FB okay :-) Pe lg..jom la main! Try la beat team gua kat atas tu..hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Flag Counter

Free counters!

Where Are You From?